Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g63g329kcal4g25.6g24.5g1.7g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1337kcal26.2g80.2g104.2g3.4g
Valittu annoskoko175g668kcal13.1g40.1g52.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna88g334kcal6.6g20.1g26.1g0.9g
Arvot/100g100g382kcal7.5g22.9g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469