Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 776g1106kcal96.9g2.3g79.5g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g705g3680kcal45.1g286.9g274.3g19g
Hunaja 197g652kcal1g159.5g0g0g
Voi 282g2046kcal3.4g1.1g229.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g14969kcal292.8g899.6g1166.2g38g
Valittu annoskoko1960g7485kcal146.4g449.8g583.1g19g
Annoskoko puolitettuna980g3742kcal73.2g224.9g291.6g9.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469