Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 886g1264kcal110.8g2.7g90.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g806g4206kcal51.6g327.9g313.4g21.8g
Hunaja 226g745kcal1.1g182.3g0g0g
Voi 322g2338kcal3.8g1.3g262g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g17107kcal334.6g1028.4g1332.4g43.6g
Valittu annoskoko2240g8554kcal167.3g514.2g666.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna1120g4277kcal83.7g257.1g333.1g10.9g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469