Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1000g5220kcal64g407g389g27g
Hunaja 280g925kcal1.4g226.2g0g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g21231kcal415.4g1276.2g1654g54g
Valittu annoskoko2780g10616kcal207.7g638.1g827g27g
Annoskoko puolitettuna1390g5308kcal103.9g319.1g413.5g13.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469