Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1108g1580kcal138.5g3.3g113.6g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1007g5258kcal64.5g409.9g391.8g27.2g
Hunaja 282g932kcal1.4g227.9g0g0g
Voi 403g2923kcal4.8g1.6g327.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g21384kcal418.4g1285.4g1665.8g54.4g
Valittu annoskoko2800g10692kcal209.2g642.7g832.9g27.2g
Annoskoko puolitettuna1400g5346kcal104.6g321.4g416.5g13.6g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469