Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g113g592kcal7.3g46.1g44.1g3.1g
Hunaja 32g105kcal0.2g25.6g0g0g
Voi 45g329kcal0.5g0.2g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2406kcal47.2g144.6g187.4g6.2g
Valittu annoskoko315g1203kcal23.6g72.3g93.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna158g602kcal11.8g36.2g46.9g1.6g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469