Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g13g66kcal0.8g5.1g4.9g0.3g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Voi 5g37kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g267kcal5.2g15.8g20.8g0.6g
Valittu annoskoko35g134kcal2.6g7.9g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g67kcal1.3g4g5.2g0.2g
Arvot/100g100g383kcal7.4g22.6g29.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469