Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g19g99kcal1.2g7.7g7.3g0.5g
Hunaja 5.3g18kcal0g4.3g0g0g
Voi 7.6g55kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g401kcal7.8g24.2g31g1g
Valittu annoskoko53g201kcal3.9g12.1g15.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g100kcal2g6.1g7.8g0.3g
Arvot/100g100g381kcal7.4g23g29.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469