Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g2000g10440kcal128g814g778g54g
Hunaja 560g1850kcal2.8g452.5g0g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g42463kcal830.6g2552.6g3307.8g108g
Valittu annoskoko5560g21231kcal415.3g1276.3g1653.9g54g
Annoskoko puolitettuna2780g10616kcal207.7g638.2g827g27g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469