Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 222g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g201g1052kcal12.9g82g78.4g5.4g
Hunaja 56g186kcal0.3g45.6g0g0g
Voi 81g585kcal1g0.3g65.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g4277kcal83.8g257.2g333.2g10.8g
Valittu annoskoko560g2138kcal41.9g128.6g166.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna280g1069kcal21g64.3g83.3g2.7g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469