Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2216g3161kcal277g6.6g227.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g2014g10515kcal128.9g819.9g783.6g54.4g
Hunaja 564g1863kcal2.8g455.7g0g0g
Voi 806g5845kcal9.6g3.2g655.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g42768kcal836.6g2570.8g3331.6g108.8g
Valittu annoskoko5600g21384kcal418.3g1285.4g1665.8g54.4g
Annoskoko puolitettuna2800g10692kcal209.2g642.7g832.9g27.2g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469