Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g25g131kcal1.6g10.2g9.8g0.7g
Hunaja 7.1g23kcal0g5.7g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g535kcal10.4g32g41.6g1.4g
Valittu annoskoko70g267kcal5.2g16g20.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g134kcal2.6g8g10.4g0.4g
Arvot/100g100g381kcal7.4g22.8g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469