Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 332g474kcal41.5g1g34.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g302g1577kcal19.3g123g117.5g8.2g
Hunaja 85g280kcal0.4g68.4g0g0g
Voi 121g877kcal1.4g0.5g98.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g6415kcal125.2g385.8g499.8g16.4g
Valittu annoskoko840g3208kcal62.6g192.9g249.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna420g1604kcal31.3g96.5g125g4.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469