Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g31g163kcal2g12.7g12.2g0.8g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g663kcal12.8g40g51.8g1.6g
Valittu annoskoko87g332kcal6.4g20g25.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g166kcal3.2g10g13g0.4g
Arvot/100g100g382kcal7.4g23g29.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469