Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 388g553kcal48.5g1.2g39.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g353g1840kcal22.6g143.5g137.1g9.5g
Hunaja 99g326kcal0.5g79.8g0g0g
Voi 141g1023kcal1.7g0.6g114.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g7485kcal146.6g450.2g582.8g19g
Valittu annoskoko980g3742kcal73.3g225.1g291.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna490g1871kcal36.7g112.6g145.7g4.8g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469