Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari
Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.
Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.
Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.
Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).
Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.
Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa
Niina72