Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2159g2249kcal160.4g48g157.4g23g
Valittu annoskoko1080g1124kcal80.2g24g78.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna540g562kcal40.1g12g39.4g5.8g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398