Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 800g225kcal8.6g34.4g1.5g16.4g
Sianliha keskiarvo 600g1311kcal109.7g0g97.8g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 300g1170kcal6.4g6.6g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g6034kcal259.4g112.6g498.4g52g
Valittu annoskoko2016g3017kcal129.7g56.3g249.2g26g
Annoskoko puolitettuna1008g1509kcal64.9g28.2g124.6g13g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824