Aura-kana-metukka pannari
Tämä ohje on muunnelma VHH juustopannarista ja sopii erinomaisesti karppaajalle.
Halutessaan vehnäjauhot voi jättää kokonaan pois.
Lopputulos muistuttaa suolaista piirakkaa - itse paistoin pannarin isossa lasagnevuoassa pellin sijaan.
Taikina on aika paksua.
Aurajuustoa on sen verran, ettei se peitä muita makuja alleen.
Mausteita(esim.
mustapippuri ja pizzamauste) voi ripotella pannarin päälle ennen uuniin menoa!
Yksi annos on aika pieni joten isoon nälkään menee helposti kaksikin palasta.
Maistuu hyvin salaatin kera!
-Ruskista suikaloidut fileepihvit öljyssä ja lisää hetken päästä myös herkkusienet pannuun
-Sekoita keskenään munat, kerma, vehnäjauho, raejuusto, juustoraaste ja auramuru.
Sekoita kana, herkkusienet sekä hienonnettu metukka munajuustoseokseen.
-Lisää lopuksi he-ma-po-seos sekä sulatettu voi.
Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle mausteet.
Suolaa et välttämättä tarvitse.
-Paista leivinpaperoidussa vuoassa tai pellillä n.0.5h ja 200-astetta.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa
Kiirahvi