Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g200g44kcal4.8g5.2g0.4g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)300g540kcal57g0.3g33g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g250g28kcal2.8g2.5g0.5g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Kurkku 100g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40g79kcal0.6g0.7g8g1.8g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3854g3337kcal201.8g137.4g217g29.6g
Valittu annoskoko1927g1668kcal100.9g68.7g108.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna964g834kcal50.5g34.4g54.3g7.4g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308