Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.2g1.1g8.6g
Parsakaali brokkoli 375g131kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton300g324kcal67.7g0g5.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 150g260kcal11.4g3.4g22.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl150g510kcal3g4g54g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g2861kcal212.4g45.8g194.4g36g
Valittu annoskoko1362g1431kcal106.2g22.9g97.2g18g
Annoskoko puolitettuna681g715kcal53.1g11.5g48.6g9g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315