Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 625g150kcal11.3g13.7g1.9g14.4g
Parsakaali brokkoli 625g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton500g540kcal112.9g0g9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 250g433kcal19g5.7g37.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl250g849kcal5g6.7g89.9g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g4768kcal354.2g76.6g324.2g60g
Valittu annoskoko2270g2384kcal177.1g38.3g162.1g30g
Annoskoko puolitettuna1135g1192kcal88.6g19.2g81.1g15g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315