Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 874g210kcal15.8g19.2g2.6g20.1g
Parsakaali brokkoli 874g307kcal40.4g17g2.6g21.9g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton699g755kcal158.1g0g12.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 350g606kcal26.6g8g52.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl350g1189kcal7g9.4g125.9g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g6675kcal495.8g107.2g453.6g84g
Valittu annoskoko3178g3338kcal247.9g53.6g226.8g42g
Annoskoko puolitettuna1589g1669kcal124g26.8g113.4g21g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315