Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton800g864kcal180.8g0g14.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g693kcal30.4g9.2g60g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl400g1360kcal8g10.8g144g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7270g7635kcal567g123g518.8g96g
Valittu annoskoko3635g3817kcal283.5g61.5g259.4g48g
Annoskoko puolitettuna1818g1909kcal141.8g30.8g129.7g24g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315