Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton100g108kcal22.6g0g1.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 50g87kcal3.8g1.1g7.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl50g170kcal1g1.3g18g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g954kcal71g15g65g12g
Valittu annoskoko454g477kcal35.5g7.5g32.5g6g
Annoskoko puolitettuna227g238kcal17.8g3.8g16.3g3g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315