Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.8g5.8g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton200g216kcal45.2g0g3.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g173kcal7.6g2.3g15g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl100g340kcal2g2.7g36g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1817g1909kcal141.8g30.8g129.8g24.2g
Valittu annoskoko909g955kcal70.9g15.4g64.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna454g477kcal35.5g7.7g32.5g6.1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315