Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1081g184kcal4.3g27g6.5g7.6g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Vesi2522g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma360g1153kcal0.4g266.6g0g0g
Auringonkukansiemen 360g2139kcal82.9g45.4g178.3g21.6g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)5404g18912kcal756.5g3566.3g162.1g270.2g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g162g1459kcal0g0g162.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47693kcal1688.2g7810.6g1018g598.8g
Valittu annoskoko10000g23847kcal844.1g3905.3g509g299.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11923kcal422.1g1952.7g254.5g149.7g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361