Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa188g32kcal0.8g4.7g1.1g1.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi439g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma63g201kcal0.1g46.4g0g0g
Auringonkukansiemen 63g372kcal14.4g7.9g31g3.8g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)940g3291kcal131.6g620.5g28.2g47g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g28g254kcal0g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g8299kcal293.8g1359g177g104.2g
Valittu annoskoko1740g4149kcal146.9g679.5g88.5g52.1g
Annoskoko puolitettuna870g2075kcal73.5g339.8g44.3g26.1g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361