Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa226g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi527g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma75g241kcal0.1g55.7g0g0g
Auringonkukansiemen 75g447kcal17.3g9.5g37.2g4.5g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)1128g3949kcal158g744.6g33.8g56.4g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g34g305kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g9958kcal352.6g1630.8g212.4g125g
Valittu annoskoko2088g4979kcal176.3g815.4g106.2g62.5g
Annoskoko puolitettuna1044g2490kcal88.2g407.7g53.1g31.3g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361