Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa339g58kcal1.4g8.5g2g2.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi790g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma113g361kcal0.1g83.5g0g0g
Auringonkukansiemen 113g670kcal25.9g14.2g55.8g6.8g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)1692g5923kcal236.9g1117g50.8g84.6g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g51g457kcal0g0g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g14937kcal528.6g2446.4g318.8g187.6g
Valittu annoskoko3132g7469kcal264.3g1223.2g159.4g93.8g
Annoskoko puolitettuna1566g3734kcal132.2g611.6g79.7g46.9g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361