Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa376g64kcal1.5g9.4g2.3g2.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vesi878g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma125g401kcal0.1g92.8g0g0g
Auringonkukansiemen 125g745kcal28.8g15.8g62.1g7.5g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)1880g6581kcal263.3g1241.1g56.4g94g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g56g508kcal0g0g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g16597kcal587.4g2718.2g354.4g208.2g
Valittu annoskoko3480g8299kcal293.7g1359.1g177.2g104.1g
Annoskoko puolitettuna1740g4149kcal146.9g679.6g88.6g52.1g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361