Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma16g50kcal0g11.6g0g0g
Auringonkukansiemen 16g93kcal3.6g2g7.8g0.9g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)235g823kcal32.9g155.1g7.1g11.8g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g2075kcal73.4g339.8g44.6g26g
Valittu annoskoko435g1037kcal36.7g169.9g22.3g13g
Annoskoko puolitettuna218g519kcal18.4g85g11.2g6.5g
Arvot/100g100g238kcal8.4g39g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361