Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma3.1g10kcal0g2.3g0g0g
Auringonkukansiemen 3.1g19kcal0.7g0.4g1.6g0.2g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)47g165kcal6.6g31g1.4g2.4g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g415kcal14.6g67.8g9g5.4g
Valittu annoskoko87g207kcal7.3g33.9g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna43g104kcal3.7g17g2.3g1.4g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361