Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Oivariini, 7528g190kcal0.3g0.3g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175g525kcal45.5g3.5g36.8g0g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Tumma soijarouhe, risetti100g287kcal50g34g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3691g3051kcal272.2g178.4g142.2g41g
Valittu annoskoko1846g1525kcal136.1g89.2g71.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna923g763kcal68.1g44.6g35.6g10.3g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096