Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

ParsaKukkakaalimuusi

Kattilan pohjalle n. 2cm vettä, nuput joukkoon, keitä 10-15min, suolaa myllystä, sauvasekoittimella muusiksi, soseutuksen aikana lisää voi ja kerma.

Loistava korvike perunamuusille; Karppauksen ystäville

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Jamar73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g1681kcal57.8g42.4g134.2g38.4g
Valittu annoskoko1165g840kcal28.9g21.2g67.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna583g420kcal14.5g10.6g33.6g9.6g
Arvot/100g100g72kcal2.5g1.8g5.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243594