Kesäkurpitsanyytti
Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.
Kuori omena ja päärynä.
Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.
Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.
Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.
Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.
Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa
Cattleya