Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 500g227kcal0.2g55.1g0.1g0.4g
Mansikka 250g116kcal1.3g21g0.5g4.8g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Mannasuurimo 125g395kcal12.7g79.5g1.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g1803kcal28.4g391.2g4g19.2g
Valittu annoskoko915g901kcal14.2g195.6g2g9.6g
Annoskoko puolitettuna458g451kcal7.1g97.8g1g4.8g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970