Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g450g540kcal81g7.7g20.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300g80kcal9.9g9.3g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g200g680kcal50g0g52g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g25g86kcal4g0g7.6g0g
Lohkoperunat, Rainbow400g520kcal8g88g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2850g4386kcal310.4g238.6g240.2g1.4g
Valittu annoskoko1425g2193kcal155.2g119.3g120.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna713g1097kcal77.6g59.7g60.1g0.4g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054