Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 126g80kcal3.8g4.3g4.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1255g794kcal37.6g60.2g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1748kcal82.8g129g97.6g0g
Valittu annoskoko1380g874kcal41.4g64.5g48.8g0g
Annoskoko puolitettuna690g437kcal20.7g32.3g24.4g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131