Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 201g128kcal6g6.8g7.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2007g1270kcal60.2g96.3g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2796kcal132.4g206.2g156.2g0g
Valittu annoskoko2208g1398kcal66.2g103.1g78.1g0g
Annoskoko puolitettuna1104g699kcal33.1g51.6g39.1g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131