Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 38g24kcal1.1g1.3g1.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 376g238kcal11.3g18.1g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g524kcal24.8g38.8g29.4g0g
Valittu annoskoko414g262kcal12.4g19.4g14.7g0g
Annoskoko puolitettuna207g131kcal6.2g9.7g7.4g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131