Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 50g32kcal1.5g1.7g2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 502g318kcal15.1g24.1g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g699kcal33.2g51.6g39.2g0g
Valittu annoskoko552g350kcal16.6g25.8g19.6g0g
Annoskoko puolitettuna276g175kcal8.3g12.9g9.8g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131