Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 63g40kcal1.9g2.1g2.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 627g397kcal18.8g30.1g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g874kcal41.4g64.4g48.8g0g
Valittu annoskoko690g437kcal20.7g32.2g24.4g0g
Annoskoko puolitettuna345g219kcal10.4g16.1g12.2g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131