Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 75g48kcal2.3g2.6g2.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 753g476kcal22.6g36.1g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1049kcal49.8g77.4g58.4g0g
Valittu annoskoko828g524kcal24.9g38.7g29.2g0g
Annoskoko puolitettuna414g262kcal12.5g19.4g14.6g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131