Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 88g56kcal2.6g3g3.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 878g556kcal26.3g42.2g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1223kcal57.8g90.4g68.2g0g
Valittu annoskoko966g612kcal28.9g45.2g34.1g0g
Annoskoko puolitettuna483g306kcal14.5g22.6g17.1g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131