Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 250g44kcal4.6g1g1.3g4.8g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Maissi jyvät 198g285kcal5.6g50.8g4.8g7.3g
Fetajuusto, Milbona100g280kcal20g0.5g22g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g301g228kcal15.9g52.3g1.2g13.5g
Kana 301g566kcal60.8g0g36.1g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g200g60kcal4g14g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6g32kcal0g0g3.6g0g
Chilikastike, Felix150g150kcal3g31.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3370kcal232g317.6g138.6g51.4g
Valittu annoskoko1600g1685kcal116g158.8g69.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna800g843kcal58g79.4g34.7g12.9g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361