Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 301g53kcal5.5g1.2g1.5g5.7g
Chili paprika punainen108g43kcal2.2g9.7g0g0g
Maissi jyvät 238g342kcal6.7g60.9g5.7g8.8g
Fetajuusto, Milbona120g337kcal24g0.6g26.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g361g273kcal19.1g62.7g1.4g16.2g
Kana 361g679kcal73g0g43.3g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g240g72kcal4.8g16.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.2g38kcal0g0g4.3g0g
Chilikastike, Felix180g180kcal3.6g37.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g4044kcal278.4g381g166g61.6g
Valittu annoskoko1920g2022kcal139.2g190.5g83g30.8g
Annoskoko puolitettuna960g1011kcal69.6g95.3g41.5g15.4g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361