Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 351g61kcal6.4g1.4g1.8g6.7g
Chili paprika punainen126g51kcal2.5g11.4g0g0g
Maissi jyvät 278g399kcal7.8g71.1g6.7g10.3g
Fetajuusto, Milbona140g393kcal28g0.7g30.8g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g421g319kcal22.3g73.2g1.7g18.9g
Kana 421g793kcal85.2g0g50.5g0g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g280g84kcal5.6g19.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.4g45kcal0g0g5g0g
Chilikastike, Felix210g210kcal4.2g44.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4718kcal324.8g444.8g193.8g72g
Valittu annoskoko2240g2359kcal162.4g222.4g96.9g36g
Annoskoko puolitettuna1120g1180kcal81.2g111.2g48.5g18g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361