Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 451g79kcal8.2g1.8g2.3g8.6g
Chili paprika punainen162g65kcal3.2g14.6g0g0g
Maissi jyvät 357g513kcal10g91.4g8.6g13.2g
Fetajuusto, Milbona180g505kcal36.1g0.9g39.7g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g541g410kcal28.7g94.1g2.2g24.3g
Kana 541g1019kcal109.5g0g64.9g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g361g108kcal7.2g25.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g57kcal0g0.1g6.5g0g
Chilikastike, Felix270g270kcal5.4g56.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6067kcal417.6g571.8g249.4g92.4g
Valittu annoskoko2880g3033kcal208.8g285.9g124.7g46.2g
Annoskoko puolitettuna1440g1517kcal104.4g143g62.4g23.1g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361