Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 500g87kcal9.1g2g2.5g9.5g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Maissi jyvät 396g569kcal11.1g101.4g9.5g14.7g
Fetajuusto, Milbona200g560kcal40g1g44g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g600g455kcal31.8g104.4g2.4g27g
Kana 600g1130kcal121.5g0g72g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g400g120kcal8g28g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g64kcal0g0.1g7.2g0g
Chilikastike, Felix300g300kcal6g63g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g6730kcal463.4g634.4g276.4g102.6g
Valittu annoskoko3195g3365kcal231.7g317.2g138.2g51.3g
Annoskoko puolitettuna1598g1683kcal115.9g158.6g69.1g25.7g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361